Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alaman picleri yese bir tane dahaKalll be kaldı 3 koll kıbrıs bir daha dıkk alamancılara
Sıctı gahbelrrOçeler atın koll
noldu abı ne ıstıyon para bu hemen ucuyor varsa bısey hemen de yoksa avuc alıcanSahibini çağıralım onu tebrik edin @Metin2 burdaki arkadaşlar arkadaş degil mi tek yiyen tek ölür diyorlar
Sponsor olcakmışsın bana 3 adım roll yapcakmışım öyle diyonoldu abı ne ıstıyon para bu hemen ucuyor varsa bısey hemen de yoksa avuc alıcan![]()
Çok şükür kimse den bir kuruş istemedim şimdiye kadar istemem de..10 k kazandın tek kelime yazdım mi sana .para gönder diye ..dediğin gibi para bu hemen uçuyor ..noldu abı ne ıstıyon para bu hemen ucuyor varsa bısey hemen de yoksa avuc alıcan![]()
abı alınma sımdı ben ne yapayım bısey yazmıyon versem mı vermessem mı bende bılemıyom kupon paran olmazsa yaz dıcemde suan 0 ım kuponlar acıkta bısey olursa yaz yoksada alınmaÇok şükür kimse den bir kuruş istemedim şimdiye kadar istemem de..10 k kazandın tek kelime yazdım mi sana .para gönder diye ..dediğin gibi para bu hemen uçuyor ..