Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dostum Ali ağabey yaş olarak hepimizden büyük. Sen muhtemelen iyi tanımıyosun onu çünkü milyon da vursan gelip senden istemez. Ama sen ona söyleyeceksin hatta söylemeyip direkt salllıcan , mesela bende ibanı var olunca direkt atıyorum sormuyorum bile. Burda böyle işliyor sistem bilgin olsun yanlış anlama ukalalık yapmak için söylemiyorum sadece anlatıyorumabı alınma sımdı ben ne yapayım bısey yazmıyon versem mı vermessem mı bende bılemıyom kupon paran olmazsa yaz dıcemde suan 0 ım kuponlar acıkta bısey olursa yaz yoksada alınma
Hmm ne bilim ben istemeden bana kimse para atmiyo onun icin dedim neyse bi daha vurursam atarim anladimDostum Ali ağabey yaş olarak hepimizden büyük. Sen muhtemelen iyi tanımıyosun onu çünkü milyon da vursan gelip senden istemez. Ama sen ona söyleyeceksin hatta söylemeyip direkt salllıcan , mesela bende ibanı var olunca direkt atıyorum sormuyorum bile. Burda böyle işliyor sistem bilgin olsun yanlış anlama ukalalık yapmak için söylemiyorum sadece anlatıyorum
Kardeşim burdaki arkadaşlıklar 3-4 seneye dayanıyor. Sen daha yeni üye olmuşsun tabiki kimse sana direkt atmaz sen istemeden. Zamanla olur bu da ama önce ortamı kavraman lazımHmm ne bilim ben istemeden bana kimse para atmiyo onun icin dedim neyse bi daha vurursam atarim anladim
Ya bu paramı vurduSahibini çağıralım onu tebrik edin @Metin2 burdaki arkadaşlar arkadaş degil mi tek yiyen tek ölür diyorlar
Etkinlik gelirmi pickacunoldu abı ne ıstıyon para bu hemen ucuyor varsa bısey hemen de yoksa avuc alıcan![]()
Kime ne anlatiyorsun suloo @Wolverine999 bu arkadaş çok sağlam para vurdu tek yiyorKardeşim burdaki arkadaşlıklar 3-4 seneye dayanıyor. Sen daha yeni üye olmuşsun tabiki kimse sana direkt atmaz sen istemeden. Zamanla olur bu da ama önce ortamı kavraman lazım
bol şansCustoms United fc- Navy maçı var Tayland Ligi'nde toplam 4 gol lazım
Gelirse 2 x100 yapalim
gol 1 2Gelmez bu daha ayaklar çok kötü
tebrıkler wonGelmez bu daha ayaklar çok kötü