- 23 Eki 2024
- 637
- 300
son 2 macıda 3 3 4 2 bıtmısDep 3 olması lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
son 2 macıda 3 3 4 2 bıtmısDep 3 olması lazim
gecmıs olsunArkadaşlar sohobet sponsorluk ne ara bitti 10k ödemediler kaldı içerde para client locked yaptılar üyeliğime de giriş yapamadım burdan ne oldu foruma birden yardımcı olacak var mı Brn2nl site kullanıcı adım çözene 2k hediyem olur hiçbir bonus vs almadan sitede düzenli slot oynuyordum ya neden böyle yaptılar
teşekkürler çözebilecek arkadaş yok mu neden sponsorluktan ayrıldılar ödeme yapmıyorlar bende her yere şikayet oluşturup duruyorum alana kadar böylegecmıs olsun
modum yardımcı olur musunuz sohobet çıktı sponsorluktan 10k paramı da ödemedi Brn2nl site kullanıcı adım client locked bekliyor hesap geri dönüş yapılmıyorSelamlar Günaydınlar Arkadaşlar Nasılsınız
Firmayla İlişkimiz yoktur Geçmiş Olsun Tekrardanmodum yardımcı olur musunuz sohobet çıktı sponsorluktan 10k paramı da ödemedi Brn2nl site kullanıcı adım client locked bekliyor hesap geri dönüş yapılmıyor
daha yeni çıktı sponsorluktan hiç yoktan bir hatrınız vardır diye umut ediyorumFirmayla İlişkimiz yoktur Geçmiş Olsun Tekrardan
bizler Kurallara Göre İşlem Yapan Bir Forumuz Bizim Referansımız Degilsiniz Dün Üye Olmuşsunuz Foruma Sıkıntınız Olmazsa Burda İşinizde Olmaz O yüzden Forum Destek Talep Başlıgı Bilgilendirmeler Yazmaktadırdaha yeni çıktı sponsorluktan hiç yoktan bir hatrınız vardır diye umut ediyorum