- 23 Eki 2024
- 637
- 300
asSelamın Aleykum Millet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
asSelamın Aleykum Millet
Alwyküm selamSelamın Aleykum Millet
Aleyküm selam sen +7 gibi takip etSelamın Aleykum Millet
Yok usta ozmn keyif ve zevk alamam katı kurallarım vardır benmAleyküm selam sen +7 gibi takip et![]()
Ohoooo ayvayı yedik desene ..her maça 7 oynayacaz o zamanYok usta ozmn keyif ve zevk alamam katı kurallarım vardır benm![]()
Bir siteden etkinlikten direk çekimli 200 kazandım .çekim verdim gelsin siteye yatırıp 7 basacam kaybolmaYok usta ozmn keyif ve zevk alamam katı kurallarım vardır benm![]()
Tabisi ustaOhoooo ayvayı yedik desene ..her maça 7 oynayacaz o zaman
İstersen ben söyleyim maçı ustaBir siteden etkinlikten direk çekimli 200 kazandım .çekim verdim gelsin siteye yatırıp 7 basacam kaybolma
Önceden yazsaydın senin söylediğin maça oynardım valla.. deinze U21 westerlo U21 maçına bastım ... İmkansız maç anlayacaginİstersen ben söyleyim maçı usta
+7 mi usta ?Önceden yazsaydın senin söylediğin maça oynardım valla.. deinze U21 westerlo U21 maçına bastım ... İmkansız maç anlayacagin
Evet sen 7 dedin diye oynadim+7 mi usta ?
Benm dedim maçta ya qol olmaz yada maç iptal olur usta oynamadın iyi![]()
Ulan be duyqulandım ustaaEvet sen 7 dedin diye oynadim![]()
Normalde oynamayacaktim valla 6.5 üstUlan be duyqulandım ustaa
O maç buraya qelcekkk
Ustaa kusura bakma beeNormalde oynamayacaktim valla 6.5 üst
Sıkıntı yok..korner oynasak 6.5 üst iy dan won olurduUstaa kusura bakma bee
Seriden olurdu hemde ustaSıkıntı yok..korner oynasak 6.5 üst iy dan won olurdu![]()
5.mac başladı .kalan 3 golİy iki kolll olsa umut olur hadi veled-i zinalar atın artk
Gupona bakmadm hic usta bakmayım ben totemi öle yapam5.mac başladı .kalan 3 gol
Abi maçları söylesene bakalım bizde5.mac başladı .kalan 3 gol