- 15 Mar 2024
- 577
- 205
Bol şanslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bol şanslar
Üyelik Yok sanırım ekleyemezZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İyilik Akımı
250 TL Nakit eklemiş 1000 Kişiye kontrol edin.
Bana eklememis ibnelerÜyelik Yok sanırım ekleyemez
100 ünü bu tarafa salsanaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İyilik Akımı
250 TL Nakit eklemiş 1000 Kişiye kontrol edin.
Bende sana eklendi de paylaşıyorsun sanıyorumBana eklememis ibneler
Şikayet etmişsin ibne@Aimar yine neden ban yedin looo
Şikayetle falan işim olmaz. Seni Şikayet edecek olsaydım sana o kadar açıklama, görseli ve dekontu atma gereğinde bulunmaz direkt yazdığın kötü sözleri taporlardim.Şikayet etmişsin ibne
Hala terbiyesizlik yapıyorsun. Sen git Beni karalamaya çalışanlarla takıl. Sana gerekli açıklamayı yaptım belgeleri gönderdim. Daha da sana inanmıyorum diyorsan keyfin bilir.Şikayet etmişsin ibne
Mandalina küfür edecem bak *** dilenci gibi takılma ozmanHala terbiyesizlik yapıyorsun. Sen git Beni karalamaya çalışanlarla takıl. Sana gerekli açıklamayı yaptım belgeleri gönderdim. Daha da sana inanmıyorum diyorsan keyfin bilir.
Aynen şikayet etmezsin sen bırak bu ayakları benle daha işin olmasınŞikayetle falan işim olmaz. Seni Şikayet edecek olsaydım sana o kadar açıklama, görseli ve dekontu atma gereğinde bulunmaz direkt yazdığın kötü sözleri taporlardim.
Yok la mandos yapmaz öyle seyŞikayet etmişsin ibne
Manyak işte ben şikayet edecek olsaydım. Artize attığım paranın görüntüsünü yazışmaların SS sini sergene attığım paranın dekontu vs alıp buna atmakla ugrasmazdim. Direkt ettiği küfürleri rapor eder banlatirdim. İster inanir ister inanmaz keyfi bilirYok la mandos yapmaz öyle sey
As iyi diyelim iyi olalım. Seni sormalıselamlar arkadaşlar nasılsınız iyi günler