- 18 May 2021
- 22,401
- 3,562
- Konbuyu başlatan
- #2,181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Acun Sucuğu kim bulmuş biz yiyelim. Soğan ekmek yiyoruzSahur yap meto dayı zaman daralıyor sucuk yemeyesin için kavrulur
Güzel düşüncen için teşekkürler. Yarın akşama misafir gelecek. Anca öğlen olabilir
Şahıs bal gibi buradan birisi @wustelerksen her söylenini üstüne alınırmısın üstüne alınırsan cok proplem iletisim kopuklugu yaşarsın polemige girersin ben o arkaşımızın bir şey söylicekse burdaki arkadaşlara ismiyle direk söyler diyorum demekki o kişi burdan biri degil konu kapanmıştır iyi forumlar
UyumayaNereye la
Öylede olsa diyelim misal kişiler kendi aralarinda çözmeli bak gene senlik bir şey yokŞahıs bal gibi buradan birisi @wustelerk
Benlik birşey olmadığını sonradan öğrendim. Neyse olay kapanmış.Öylede olsa diyelim misal kişiler kendi aralarinda çözmeli bak gene senlik bir şey yok![]()
Rol akşama sende iftardan sonra çok mız mız ediyorsun seni görecegizBenlik birşey olmadığını sonradan öğrendim. Neyse olay kapanmış.
Misafirlerin gitmesi 11-12 yi bulur. Vakit olursa yarın gece yaparız. Yada şimdi yapalımRol akşama sende iftardan sonra çok mız mız ediyorsun seni görecegiz![]()
sana özel rolling yaptiricagiz cok iddali ve kararli gördük siziMisafirlerin gitmesi 11-12 yi bulur. Vakit olursa yarın gece yaparız. Yada şimdi yapalım![]()
Şimdi yapalım haydeeeeesana özel rolling yaptiricagiz cok iddali ve kararli gördük sizi
Tipster mandoşHazır NBA da varmış
As günaydınselamlar günaydınlar arkadaşlar