Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
Valencia basketbol piccc takım 30 fark yemek zorundamisin puc asvel atmasan olmaz mı

MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
Boş yapmayın şurada kafamız rahattı buraninda tadını kaçırin haydin selametle

Kycer

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
20 Şub 2024
447
399
Boş yapmayın şurada kafamız rahattı buraninda tadını kaçırin haydin selametle
Huzur kaçirilacak bir durum yok. Güzel aile olduk. Zaten huzur kaçıranların burada yerine olamaz. Burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Anlaşamayan birbirini yok saysın hepinizi seviyorum 🧿

MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
Huzur kaçirilacak bir durum yok. Güzel aile olduk. Zaten huzur kaçıranların burada yerine olamaz. Burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Anlaşamayan birbirini yok saysın hepinizi seviyorum 🧿
Ortada full yok yumurta yokken millete laf atıp Saygısızlık yapanlar takılsın burada. Herşey için sizlere teşekkürler.

Wolverine999

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
19 Eki 2023
2,319
1,224
bu Manchester United adam olmaz 90+8 verilen macta 90+7 den sonra 2 gol yeyip geriye düştü.

Wolverine999

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
19 Eki 2023
2,319
1,224
Ortada full yok yumurta yokken millete laf atıp Saygısızlık yapanlar takılsın burada. Herşey için sizlere teşekkürler.

benim yazdığım lafın üstüne bunu yazıyorsun dm den seni insan yerine koyup boşa ortalığı velveleye verme diye gerekeni yazıyorum Allah'ın selamını vererek kendin oralı olmuyorsun sonra burda adminlere etiket atip seni ilgilendirmeyen konular hakkinda polemik yaratıyorsun herzaman ki işin yazdigimida bu hareketin sonrasinda istersen üstüne alınabilirsin hadi benden uzak Allah'a yakın

MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
benim yazdığım lafın üstüne bunu yazıyorsun dm den seni insan yerine koyup boşa ortalığı velveleye verme diye gerekeni yazıyorum Allah'ın selamını vererek kendin oralı olmuyorsun sonra burda adminlere etiket atip seni ilgilendirmeyen konular hakkinda polemik yaratıyorsun herzaman ki işin yazdigimida bu hareketin sonrasinda istersen üstüne alınabilirsin hadi benden uzak Allah'a yakın
Notunu verdiklerimizle diyorsun. çoğul eki kullanıyorsun. acun ile benden başka kim var üstüne alınacak.

MANDALİNA

BonusSchool Üye
TC Onaylı Üye
5 Eki 2023
4,754
2,076
Polemik yaratan ben değilim durduk yere ortaya laf atan sensin. Neyse açıklama yapmışsin uzatmanın anlamı yoktur selametle.

BONUSSCHOOL

Forum Yöneticisi
TC Onaylı Üye
18 May 2021
22,405
3,562
Polemik yaratan ben değilim durduk yere ortaya laf atan sensin. Neyse açıklama yapmışsin uzatmanın anlamı yoktur selametle.
Notunu verdiklerimizle diyorsun. çoğul eki kullanıyorsun. acun ile benden başka kim var üstüne alınacak.
sen her söylenini üstüne alınırmısın üstüne alınırsan cok proplem iletisim kopuklugu yaşarsın polemige girersin ben o arkaşımızın bir şey söylicekse burdaki arkadaşlara ismiyle direk söyler diyorum demekki o kişi burdan biri degil konu kapanmıştır iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt