- 19 Eki 2023
- 2,319
- 1,224
Kycerrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Burada değerli arkadaşlar var biri sponsor oluraksama bana bir geri dönüş sponsorluğu sart gibi
Canın mı sıkılıyor aç bi rufflesKycerrrrrrrr
Niye ne oldu kisadece @Aimar ile konuşuyorum.
Akşam ezaninda içersin suyu@EYDOLU su Yok mu susadik![]()
Arkadaşa iftara davetliyiz beleş su içeceğiz bugünAkşam ezaninda içersin suyu
Dün kulisbet 400 ü 200 borcumu ödedim. 200 üde 500 yaptım. Gece 2 NBA maçı vardı yaktılar beniAkşam ezaninda içersin suyu
50 freebet im vardı ajax 6.5 üst bastım mkDün kulisbet 400 ü 200 borcumu ödedim. 200 üde 500 yaptım. Gece 2 NBA maçı vardı yaktılar beni
Bazen tek olmak iyidir. Az insan çok huzur, Çok insan olunca hayatında çok darbe yersinöyle tek kankam o
Aynen ben tek tabancayim bana laf atanlara sövüp duruyorumBazen tek olmak iyidir. Az insan çok huzur, Çok insan olunca hayatında çok darbe yersin
Tek tabanca takıl ama kimseyle kötü olma. Mesafe koy aranaAynen ben tek tabancayim bana laf atanlara sövüp duruyorum![]()
Ben genelde herkesle iyi geçinirim bazıları beni çekemiyor.Tek tabanca takıl ama kimseyle kötü olma. Mesafe koy arana
Çekemeyen anten taksınBen genelde herkesle iyi geçinirim bazıları beni çekemiyor.
Bazen tek olmak iyidir. Az insan çok huzur, Çok insan olunca hayatında çok darbe yersin
Ahahshshsh Hoşbulduk sa as