- 19 Eki 2023
- 2,319
- 1,224
Huzur kaçirilacak bir durum yok. Güzel aile olduk. Zaten huzur kaçıranların burada yerine olamaz. Burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Anlaşamayan birbirini yok saysın hepinizi seviyorumBoş yapmayın şurada kafamız rahattı buraninda tadını kaçırin haydin selametle
Hayirdir proplem mi var mandoş bey çözelim hemenBoş yapmayın şurada kafamız rahattı buraninda tadını kaçırin haydin selametle
Ortada full yok yumurta yokken millete laf atıp Saygısızlık yapanlar takılsın burada. Herşey için sizlere teşekkürler.Huzur kaçirilacak bir durum yok. Güzel aile olduk. Zaten huzur kaçıranların burada yerine olamaz. Burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Anlaşamayan birbirini yok saysın hepinizi seviyorum
İnsanların fikrini zikrini cozemeyiz malesef. İyi gecelerHayirdir proplem mi var mandoş bey çözelim hemen
Ortada full yok yumurta yokken millete laf atıp Saygısızlık yapanlar takılsın burada. Herşey için sizlere teşekkürler.
Notunu verdiklerimizle diyorsun. çoğul eki kullanıyorsun. acun ile benden başka kim var üstüne alınacak.benim yazdığım lafın üstüne bunu yazıyorsun dm den seni insan yerine koyup boşa ortalığı velveleye verme diye gerekeni yazıyorum Allah'ın selamını vererek kendin oralı olmuyorsun sonra burda adminlere etiket atip seni ilgilendirmeyen konular hakkinda polemik yaratıyorsun herzaman ki işin yazdigimida bu hareketin sonrasinda istersen üstüne alınabilirsin hadi benden uzak Allah'a yakın
Polemik yaratan ben değilim durduk yere ortaya laf atan sensin. Neyse açıklama yapmışsin uzatmanın anlamı yoktur selametle.benim yazdığım lafın üstüne bunu yazıyorsun dm den seni insan yerine koyup boşa ortalığı velveleye verme diye gerekeni yazıyorum Allah'ın selamını vererek kendin oralı olmuyorsun sonra burda adminlere etiket atip seni ilgilendirmeyen konular hakkinda polemik yaratıyorsun herzaman ki işin yazdigimida bu hareketin sonrasinda istersen üstüne alınabilirsin hadi benden uzak Allah'a yakın
Sahur yap meto dayı zaman daralıyor sucuk yemeyesin için kavrulurPolemik yaratan ben değilim durduk yere ortaya laf atan sensin. Neyse açıklama yapmışsin uzatmanın anlamı yoktur selametle.
Nereye laOrtada full yok yumurta yokken millete laf atıp Saygısızlık yapanlar takılsın burada. Herşey için sizlere teşekkürler.
Menemen yapardirMandoşu sahura uğurladık
Polemik yaratan ben değilim durduk yere ortaya laf atan sensin. Neyse açıklama yapmışsin uzatmanın anlamı yoktur selametle.
sen her söylenini üstüne alınırmısın üstüne alınırsan cok proplem iletisim kopuklugu yaşarsın polemige girersin ben o arkaşımızın bir şey söylicekse burdaki arkadaşlara ismiyle direk söyler diyorum demekki o kişi burdan biri degil konu kapanmıştır iyi forumlarNotunu verdiklerimizle diyorsun. çoğul eki kullanıyorsun. acun ile benden başka kim var üstüne alınacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?