Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesekkur ederim@Gfbridvan1907 boston 1.0 önde bide flamengo kaldı bilgin olsun
zaten takip ederdirsinde boston bi gelse flamengo maçını izlcem GABİGOL ileri ayakları cok iyi flamengonunTesekkur ederim
2 olduzaten takip ederdirsinde boston bi gelse flamengo maçını izlcem GABİGOL ileri ayakları cok iyi flamengonun
2-0 falmengo maçına yavaştan ısınalım2 oldu
valla katılıyorum sana benim kafama yatkın kuponlar yapıyorRıdvan bu kupon da gelirse ki gelecek Allahın izniyle. Hergün kupon isteriz senden ödül koymasan bile
aynen artık bu da garanti2-0 falmengo maçına yavaştan ısınalım![]()
futbol bu tabide boston iyi oynuyor şuana kadar kırmızı falan yemesse 1 biter gibiaynen artık bu da garanti
dogru vallafutbol bu tabide boston iyi oynuyor şuana kadar kırmızı falan yemesse 1 biter gibi
Yok canim sadece şansımız var diyelimRıdvan bu kupon da gelirse ki gelecek Allahın izniyle. Hergün kupon isteriz senden ödül koymasan bile
hoşgeldin eksik bişey var diyordum bende tam olduk şidmi bi kişi daha vardı dünden kim bilmiyorum amageldik bakalım bugün de nasip olsun inşallah![]()
Şansın hep böyle var olsun reisYok canim sadece şansımız var diyelim
flamengo kaldı gibi boston krımızı falan yemesse tek kale oynuyor 2-0ben gelene kadar 1 maç gelmiş 3 maçı da ben getirtirim rahat olunuz![]()
Tesekkur ederim cümlemizin inşallahŞansın hep böyle var olsun reis