Şikman
BonusSchool Üye
- 9 Mar 2021
- 101
- 20
Knk gelmemiş ödül unuttunmuBen hariç 3 kişiyiz iban atın dostum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Knk gelmemiş ödül unuttunmuBen hariç 3 kişiyiz iban atın dostum
Demekki göndermeyecek yapacak bir şey yok yolumuza bakalım napalmBenimi de gelmemis henuz. Tek degilmisim![]()
Değişen insanlar ve düşen maskeleri ...Benimi de gelmemis henuz. Tek degilmisim![]()
Ulan bu kadar onursuz çıkıp ta 2 kelime söylememişsin adama bırak senden cacık olmaz ?Demekki göndermeyecek yapacak bir şey yok yolumuza bakalım napalm![]()
Nolduuu hani boş yapıyorduk şikman ??? Değişen insanlar ve düşen maskeleri ... Sen yalamalığa ve şaklabanlığa devam et ...Demekki göndermeyecek yapacak bir şey yok yolumuza bakalım napalm![]()
Niye yalamalık yapayım göndermemiş canı sağolsun napalım adamı öldürelimmi göndermedi diye kumarbaz insan kaybetmiştir bişey olmuştur vazgeçmiştir ilk defa yaşamıyoruz bu durumu salla gitsin takılma böyle şeylere bu kadar açıklama yapabilirdi ama açıklama yapmadığı için ruh hastası olabilir bu kişi kaybettim ben göndermeyecem vs dese kimse sormaz da yorumda yapmaz olumsuz.Nolduuu hani boş yapıyorduk şikman ??? Değişen insanlar ve düşen maskeleri ... Sen yalamalığa ve şaklabanlığa devam et ...
Onursuz değil saygılı arkadaş, hocam bu kadar abartmaya gerek yok. 10 lira başlayıp slotta yarım saatte 5000 tl kazanıp 10 dk da batırmış biri olarak para hesaba geçmedikçe kazanmış sayılmaz hiç kimse. Olmuştur Bi aksilik.. O atamadı kimseye 3 5, Bi dahakine kazanan atar. Maksat muhabbet hoş sohbet bulandırmaya gerek yok.Ulan bu kadar onursuz çıkıp ta 2 kelime söylememişsin adama bırak senden cacık olmaz ?