- 22 Nis 2023
- 654
- 585
Sıkıntılı bilmece. Onların kapağını açıp vereceğini kim söylediCevap: 12 ( 50 kapaktan 10 adet meyve suyu aldığında 10 adet meyve suyundan da 2 adet daha meyve suyu alır)
GÜNCEL PUAN DURUMU
1. wustelerk 8 PUAN
2. EYDOLU 1 PUAN
Oyalama adamı saat 5e geliyorSıkıntılı bilmece. Onların kapağını açıp vereceğini kim söyledi
belki kampanyalı meyve suyundan almayacak çocuk o kadar meyve suyu içse ölür essolessekCevap: 12 ( 50 kapaktan 10 adet meyve suyu aldığında 10 adet meyve suyundan da 2 adet daha meyve suyu alır)
GÜNCEL PUAN DURUMU
1. wustelerk 8 PUAN
2. EYDOLU 1 PUAN
2 yap yetiyor laOyalama adamı saat 5e geliyor
10 kutu içen yavşak 12de içer abibelki kampanyalı meyve suyundan almayacak çocuk o kadar meyve suyu içse ölür essolessek
Aynen öyle belki kampanyalı meyve suyundan almayacak çocukSıkıntılı bilmece. Onların kapağını açıp vereceğini kim söyledi
Onu doguranin ben .... o zaman10 kutu içen yavşak 12de içer abi
sulo 2.olmazsam senin ödülün yarısına cokerim haberin olsun10 kutu içen yavşak 12de içer abi
Ben çıkacam birazdan abisulo 2.olmazsam senin ödülün yarısına cokerim haberin olsun
Farketmez ödülü istiyoruz sadece bugünArkadaşlar vakti olmayan varsa iftardan sonra devam edelim.
Yav devaaamArkadaşlar vakti olmayan varsa iftardan sonra devam edelim.
KanguruSoru 14: Avusturalya Kıtası’nın en tanınmış hayvanı nedir?
KanguruSoru 14: Avusturalya Kıtası’nın en tanınmış hayvanı nedir?
Aklıma geldi ama kangurudur cevap yaKoala da ihtimal tabi acunun korkusuna yapıştırdım hemen
Cevap: Kanguru @Klostrofobi 1 PUANSoru 14: Avusturalya Kıtası’nın en tanınmış hayvanı nedir?
Gol beeCevap: Kanguru @Klostrofobi 1 PUAN
GÜNCEL PUAN DURUMU
1. wustelerk 8 PUAN
2. EYDOLU 1 PUAN
3. Klostrofobi 1 PUAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?