- 22 Nis 2023
- 654
- 585
Neyim çekmiyorrrr. Az önce badmintonu bir yere bakmadan yazdım adam yine dahha hızlı yazmışUla adam yam sekmede Google açmış soruları kopyalayarak yapıştırıyor cevabı çıkıyor anında

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neyim çekmiyorrrr. Az önce badmintonu bir yere bakmadan yazdım adam yine dahha hızlı yazmışUla adam yam sekmede Google açmış soruları kopyalayarak yapıştırıyor cevabı çıkıyor anında
Cevap: Felah-ı Vatan @wustelerk 1 PUANSoru 11: Son Osmanlı Mebusan Meclisinin içinde yer alan milli mücadelenin düşüncelerini temsil eden Misak-ı Millinin ilanını sağlayan grubun adı nedir?
Neyim değil netim çekmiyor bu arada yanlış olmasınNeyim çekmiyorrrr. Az önce badmintonu bir yere bakmadan yazdım adam yine dahha hızlı yazmış![]()
Şike mi yaptık puanım düşmüş süper lig takımı gibi
Benim 2de de gözüm yok 1 doğru daha yap çık
5e etkinlik mı kalır la5 gibi işim var yarım saat yokum @Klostrofobi geçer seni![]()
Ağır ilerliyoruz5e etkinlik mı kalır la
Eğer 2.olarak bitirirsem 50 senin rüşvet te veriyom daha napim mk5 gibi işim var yarım saat yokum @Klostrofobi geçer seni![]()
Ahhshasahhhgsh kahkaha attım yaEğer 2.olarak bitirirsem 50 senin rüşvet te veriyom daha napim mk
Sen de 10 dkda 15 olayım istiyon beyimAğır ilerliyoruz
Mavi balinaSoru 12: Dünyanın en büyük hayvanı nedir?
Gel kardeşimCanım sıkıldı katılım varmı
ArgentinosaurusSoru 12: Dünyanın en büyük hayvanı nedir?