- 19 Eyl 2021
- 449
- 166
93 kiloyum adres verUsta ben senin Pp gördüm daha önce bı tane koyarsan amele sumuhu yaparım 50 kilo adamsın jsjsd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
93 kiloyum adres verUsta ben senin Pp gördüm daha önce bı tane koyarsan amele sumuhu yaparım 50 kilo adamsın jsjsd
sabah sabah hızını alamadın bizemi saplama niyetindesinBen varım dedim yaa
90 kilo olsa olurdu ben 90 kilo adamdan dayak yemem dedim93 kiloyum adres ver
Ne alaka la kaç tane etiket attım gormedin mi shdjdsabah sabah hızını alamadın bizemi saplama niyetindesin![]()
Adminim bunun belini kiracağımsabah sabah hızını alamadın bizemi saplama niyetindesin![]()
90 kilo olsan sorardim sana 3 kilo Verde gel erkeksenAdminim bunun belini kiracağım
tamam sabret düzenleme yapıcagız haber vericegim sizlereNe alaka la kaç tane etiket attım gormedin mi shdjd
bizim bildigimiz süleyman çakır racon adamıdır sen bu çoçuktan ne istiyorsun böyleAdminim bunun belini kiracağım
bizim bildigimiz süleyman çakır racon adamıdır sen bu çoçuktan ne istiyorsun böyle
Aleyküm selamCümleten selamın aleyküm Bursalı top alone hariç
Ufakken çok tokatladim şimdi o büyüdü biz küçüldük sanıyor kolunu Kırcambizim bildigimiz süleyman çakır racon adamıdır sen bu çoçuktan ne istiyorsun böyle
Aleyküm selam
Az önce eline verdik yaalone gaydir ne istersen verir
he tamam bu eksikti kuşum aydın arto ajdarıda buraya getirelim nuri alço çoşkunda aramıza dahil olur tamamdıralone gaydir ne istersen verir
Bekliyoruz bakalımnasil olacak bu 53 isi
he tamam bu eksikti kuşum aydın arto ajdarıda buraya getirelim nuri alço çoşkunda aramıza dahil olur tamamdır![]()
İlk adım khovd western khad maci 4.5 üst![]()
@wustelerk yi getirin bananasil olacak bu 53 isi
Abi alt aldığın hiç oluyor mu yoksa sistem kabul etmiyor muİlk adım khovd western khad maci 4.5 üst![]()