- 30 Nis 2021
- 5,992
- 3,765
Frankfurt karılar 5.5 üst olsaydı 53 atacaktım sana ama atamadı kahpeler iy 4 attilar ikinci yarı 1 son dakikalar oynaniyorO işlerden İyi anlarım kerpo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Frankfurt karılar 5.5 üst olsaydı 53 atacaktım sana ama atamadı kahpeler iy 4 attilar ikinci yarı 1 son dakikalar oynaniyorO işlerden İyi anlarım kerpo
Frankfurt karılar 5.5 üst olsaydı 53 atacaktım sana ama atamadı kahpeler iy 4 attilar ikinci yarı 1 son dakikalar oynaniyor
Beceremedin mi yan taraftaacil rol lazim acil
Sık daha iyi mk kurtulursun her gün para aramaktanKafama sikacam çok acil para lazim
Gornik zabrze 4.5 ust
Heidenheim augsburg maci 4.5 ust gelirse 3 kişi 50
Beceremedin mi yan tarafta
He mk kupon kazandida senin 150 kaldıtek bana 150
Şu 200 u getir de yiyelim4.5 dedim 4/0 bitti
2-0 sıkı takipteyimGornik zabrze 4.5 ust
Heidenheim augsburg maci 4.5 ust gelirse 3 kişi 50
@wustelerkKafama sikacam çok acil para lazim
Bol şans abi sen canlı hiç oynamiyon galiba kara düzen hshdGelirse 4 kisiye 60
Oynarimda ana parayı çeviriyorum sonra aklımdaki maclsrla maks 3 lu kombin yapiyorumBol şans abi sen canlı hiç oynamiyon galiba kara düzen hshd
Şu acemi Ramazan'a da öğret bisiler tam bı loserOynarimda ana parayı çeviriyorum sonra aklımdaki maclsrla maks 3 lu kombin yapiyorum
Ona benim yapabileceğim bu saaten sonra hiçbir şey Allah kurtarsınŞu acemi Ramazan'a da öğret bisiler tam bı loser
Çekim talebi oluşturGelirse 4 kisiye 60
Kova kadar *** ister onu yapmak
Bol şans yetiştik miGelirse 4 kisiye 60