- 30 Nis 2021
- 6,089
- 3,772
Aleyküm selamAli ağabey selamın aleyküm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aleyküm selamAli ağabey selamın aleyküm
Napıyonuz burda var mı hareketAleyküm selam
Yok mesela küfürden dönecek adam varsa da dönmez artıkbilerek yaptık düzenleneme olunca olmuyor bir daha küfür etmezsiniz diye kaldırdık![]()
Nerde hareket orada bereket admin sagolsun kirmiyor beniNapıyonuz burda var mı hareket
Abi bana kabul ama şuan yemekteyim kayınvalide de. Eğer uygunsa gönder bende üyelik açayım o sıra@BONUSSCHOOL admin sponsorluk için teşekkürler.. @Wolverine999 @wustelerk 100 er gonderecem paparadan .. buraya sponsor betarsenal var . Oraya yatırıp yüzde 50 freebet alın..çevrimi kolay tek maç 1.50 den çevrim yeterli.. burda sırayla oynadığınız kuponu atın gelen olursa takip edene 53 ödül veririz kimse gelmezse para sizin ...kabul mu ???
Admiiiinnnnn adamsınnnnnNerde hareket orada bereket admin sagolsun kirmiyor beni
Olur sıfır sıkıntı papara ilet dm den ..papara yoksa iban yazAbi bana kabul ama şuan yemekteyim kayınvalide de. Eğer uygunsa gönder bende üyelik açayım o sıra
9 buçuk gibi müsait olurum yaparım olur mu
La ben değilim admin @BONUSSCHOOL admin bu wustelerk acun ılıcalı nin mirasçısı acun ölürse hersey ona kalacakAdmiiiinnnnn adamsınnnnn
Zamanla tanırsın beni de sayın adminim sevgiler saygılar
@BONUSSCHOOL admin sponsorluk için teşekkürler.. @Wolverine999 @wustelerk 100 er gonderecem paparadan .. buraya sponsor betarsenal var . Oraya yatırıp yüzde 50 freebet alın..çevrimi kolay tek maç 1.50 den çevrim yeterli.. burda sırayla oynadığınız kuponu atın gelen olursa takip edene 53 ödül veririz kimse gelmezse para sizin ...kabul mu ???
Boş yapma tepkime verbilmem kabulmu
At yalanı..... inanani16 yil sonra fiksime para atiyorum
Haydi rami nerde bu goller
Maç önü secfreebet cikmjo niye
Kimse yok zaten mk 1 er defa çevir kazanırsan ister Çek ister devam etfreebet cikmjo niye