- 18 May 2021
- 22,044
- 3,559
iyi akşamlar bol şanslarınız olsun cümleten vurguncular sizi 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
İyi aksamlar bize vurdulariyi akşamlar bol şanslarınız olsun cümleten vurguncular sizi![]()
Vurguncular burada yok ..keneleri varki burada değilleriyi akşamlar bol şanslarınız olsun cümleten vurguncular sizi![]()
vurguncular sizi ava giderken avlanadınız mı yok saİyi aksamlar bize vurdular
106 gönder rolling yapayımvurguncular sizi ava giderken avlanadınız mı yok sa![]()
Aha ilk vurgunu geldi kahkaha atıyor @AimarVurguncular burada yok ..keneleri varki burada değiller![]()
buranın agası @EYDOLU aganın eli tutulmaz sen ona söyle sever böyle şeyleri hayır işlerini ona sorucanÖlü taklidi yapma@BONUSSCHOOL
Sordum da elinde 1 kilo bulgurdan başka birşey kalmamışburanın agası @EYDOLU aganın eli tutulmaz sen ona söyle sever böyle şeyleri hayır işlerini ona sorucan![]()
onun çifligi var sor sor agadır oSordum da elinde 1 kilo bulgurdan başka birşey kalmamış
@EYDOLU çiftliğin varmışonun çifligi var sor sor agadır o![]()
Evet çiftlikteki tavuklar bile aç simdi@EYDOLU çiftliğin varmış
hırsız mı daldı çitfligeEvet çiftlikteki tavuklar bile aç simdi
He yav orispi cocikleri herseyi aldılarhırsız mı daldı çitflige
Uyuyacağım 700-800 kaybettim battımMandalin uyumuş herhalde ..bende kaçtım iyi geceler
gecmiş olsun ne diyelim oluyor böyleUyuyacağım 700-800 kaybettim battım