tmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para@Aimar akşam maçları içinde oynayabilirsin istersen ..
Nasıl istersentmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para
Dedim ya akşam in maçlarına bak 3 4 maç seçip öyle de oynayabilirsin sıkıntı yok yanitmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para
Gece 4 Meksika yaparsıntmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para
kılıbıkkk :dGece 4 Meksika yaparsın
San marino u19 Finlandiya u19 9.5 üst olursa 106 sendeGece 4 Meksika yaparsın
sendeki fantaziler bir başka güzel yagmurlu hava sıkca kar rüzgar fırtına fark etmez her zaman kırbaçlıyorsunSan marino u19 Finlandiya u19 9.5 üst olursa 106 sende
iç işleri bakanlıgımıkılıbıkkk :d
6.5 üst dediğim ilk maç geldi letonya u19 maçıydı..4 kusur oranı vardı..1 k basacaktik alacaktık 4.5 ksendeki fantaziler bir başka güzel yagmurlu hava sıkca kar rüzgar fırtına fark etmez her zaman kırbaçlıyorsun
aynenn ev temizlği iç dış yemek v.b gibiiç işleri bakanlıgımı
oha süper amatörde böyle maç yok kaleciler yok mu kalede yoksaHadi Finlandiya 8 tane daha atın
@MANDALİNA kalan 8 saplat seri seriSan marino u19 Finlandiya u19 9.5 üst olursa 106 sende
market alışverişi dahil miaynenn ev temizlği iç dış yemek v.b gibi
En az 5 golü daha var finlandiyanin benceoha süper amatörde böyle maç yok kaleciler yok mu kalede yoksa
emmo sen bu liglerin u zamanısın canlı izledin mi hiç nasıl oynuyorlarEn az 5 golü daha var finlandiyanin bence
Yok yav nerden izleyecememmo sen bu liglerin u zamanısın canlı izledin mi hiç nasıl oynuyorlar
olmazsa olmaz o sayamaya gerek yok mecburmarket alışverişi dahil mi
şuan canlıda bir basket maçı var ırak şampiyonusu diye mübarek ırak degil nba ligi dsdksajdsdsjdlaYok yav nerden izleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?