- 22 Kas 2020
- 1,659
- 1,112
tmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para@Aimar akşam maçları içinde oynayabilirsin istersen ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para@Aimar akşam maçları içinde oynayabilirsin istersen ..
Nasıl istersentmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para
Dedim ya akşam in maçlarına bak 3 4 maç seçip öyle de oynayabilirsin sıkıntı yok yanitmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para
Gece 4 Meksika yaparsıntmmdır birazdan bakarım hiç maç yok basket sevmiyorum bide aceleniz yoksa az bekleyelim boşuna gitmesin para
kılıbıkkk :dGece 4 Meksika yaparsın
San marino u19 Finlandiya u19 9.5 üst olursa 106 sendeGece 4 Meksika yaparsın
sendeki fantaziler bir başka güzel yagmurlu hava sıkca kar rüzgar fırtına fark etmez her zaman kırbaçlıyorsunSan marino u19 Finlandiya u19 9.5 üst olursa 106 sende![]()
iç işleri bakanlıgımıkılıbıkkk :d
6.5 üst dediğim ilk maç geldi letonya u19 maçıydı..4 kusur oranı vardı..1 k basacaktik alacaktık 4.5 ksendeki fantaziler bir başka güzel yagmurlu hava sıkca kar rüzgar fırtına fark etmez her zaman kırbaçlıyorsun![]()
aynenn ev temizlği iç dış yemek v.b gibiiç işleri bakanlıgımı![]()
oha süper amatörde böyle maç yok kaleciler yok mu kalede yoksaHadi Finlandiya 8 tane daha atın
@MANDALİNA kalan 8 saplat seri seriSan marino u19 Finlandiya u19 9.5 üst olursa 106 sende![]()
market alışverişi dahil miaynenn ev temizlği iç dış yemek v.b gibi![]()
En az 5 golü daha var finlandiyanin benceoha süper amatörde böyle maç yok kaleciler yok mu kalede yoksa![]()
emmo sen bu liglerin u zamanısın canlı izledin mi hiç nasıl oynuyorlarEn az 5 golü daha var finlandiyanin bence
Yok yav nerden izleyecememmo sen bu liglerin u zamanısın canlı izledin mi hiç nasıl oynuyorlar
olmazsa olmaz o sayamaya gerek yok mecburmarket alışverişi dahil mi![]()
şuan canlıda bir basket maçı var ırak şampiyonusu diye mübarek ırak degil nba ligi dsdksajdsdsjdlaYok yav nerden izleyecem