- 30 Nis 2021
- 6,070
- 3,766
Bitti sıra sende 100 yollayacaz sana 2 adım da wonn yaptır kazanalım mandalina yenge den izin alamadı sırasıni saldıson durum ne şimdi devammı
tmmdırBitti sıra sende 100 yollayacaz sana 2 adım da wonn yaptır kazanalım mandalina yenge den izin alamadı sırasıni saldı
Lan o oynanmadan çekim yapamazsın bence o yüzden diyorum sanaYav s.et supriz yaprim ben onla sana ss atarim gekirde paylasirix taktın fbtehdhx
Ya ne alaka betcool fasgion vb her sitede var bu bonus çekimle alakası yokLan o oynanmadan çekim yapamazsın bence o yüzden diyorum sana
Admin uyudu muSenin mandos çalışıyormuş hayret şaşırdım valla
Nasıl yapalım hocam şimdiyeni gelen arkadaşlar bu tur gecti yeni tura dahil olalım lütfen hak gecmesin daha çok etkinlik yaparız
Betcool cekemiyorsun anapara ve freebet 1 defa çevirmeden cektirmiyor o yüzden dedim dene istersen ver cekimiYa ne alaka betcool fasgion vb her sitede var bu bonus çekimle alakası yok
yav tam kılıbık cam falan siledirSenin mandos çalışıyormuş hayret şaşırdım valla
Sıra @Aimar da @ALONEDARK çekim yaptıktan sonra @Aimar a 100 yollayacak o yapacak rolyeni gelen arkadaşlar bu tur gecti yeni tura dahil olalım lütfen hak gecmesin daha çok etkinlik yaparız
Allah verede yerleri paspaslamasinyav tam kılıbık cam falan siledir
Sen bana fix at abi
kasa sende emmo aranızda rolllersin artık bol şanslar
bak haber çekimler nasıl seversinBakam cekimleri nasıl shdjd
Tmm ammokasa sende emmo aranızda rolllersin artık bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?