- 19 Eki 2023
- 2,319
- 1,224
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Geçmiş olsun acunada çıkmamış hep Forum dışına gitmiş@wustelerk tam para lazimken çıkmamış olaya bak
Bundan sonrada forum dışındakiler etkinlik açsın dayko sorun yok benden bi daha 3 lira bile yaramaz burayaGeçmiş olsun acunada çıkmamış hep Forum dışına gitmiş
La mesaj siniri konsa 1 k der ozaman bizde yetismiozNe mesaj sınırı var ne aktiflik vs vs tabiki gidip onlara çıkar bize mi çıkacak
@BONUSSCHOOL sonuclara cok icerlendik sabahki kimi kasa verilirse talibim hemen 2 adim yapip cikmayanlara su verelimNe mesaj sınırı var ne aktiflik vs vs tabiki gidip onlara çıkar bize mi çıkacak
Adamların birinin 60 mesajı var birinin 118 diğerlerine gülmekten bakamadım bile@BONUSSCHOOL sonuclara cok icerlendik sabahki kimi kasa verilirse talibim hemen 2 adim yapip cikmayanlara su verelim
60 mesaji bugün atti zatenAdamların birinin 60 mesajı var birinin 118 diğerlerine gülmekten bakamadım bile
Iban kontrol ..Bundan sonrada forum dışındakiler etkinlik açsın dayko sorun yok benden bi daha 3 lira bile yaramaz buraya
Iban gonder@BONUSSCHOOL sonuclara cok icerlendik sabahki kimi kasa verilirse talibim hemen 2 adim yapip cikmayanlara su verelim
Bende kontrol ediyorumIban kontrol ..
Seninle wolvoya da çıkmış ta orada isim yazmıyor...Adamların birinin 60 mesajı var birinin 118 diğerlerine gülmekten bakamadım bile
Resmen hakaret nasil kayıtlı degilIban gonder
Mk iban yazmadan iban mi kontrol ediyonBende kontrol ediyorum
Abi sağolda gerek yoktu mahcup ediyosunIban kontrol ..
Ne güzel acunla sirt sirta vermis agliyordukMk iban yazmadan iban mi kontrol ediyon
Olay farklı dediğin olayda farklı işte..olayi bilmiyorsunuz...yazarım dm denAbi sağolda gerek yoktu mahcup ediyosun
Olay farklı
Akıyor ben kontrolIban kontrol ..
DinliyorumOlay farklı dediğin olayda farklı işte..olayi bilmiyorsunuz...yazarım dm den