- 19 Eyl 2021
- 449
- 166
Geçmiş olsun dostumYattık dost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Geçmiş olsun dostumYattık dost
Şimdi Sen O 53 10 orana basar 530 tl yaparsın53 e çantamı lazım
Hahahahaizniniz olursa ceketimi çıkarabilir miyim
Sahne senin donunu bile çıkarabilirsinizniniz olursa ceketimi çıkarabilir miyim
Tühhh yorgunluktan 12 ye doğru uyuyup gitmisimKesene bereket gudubet mandalina yokken geliyor kuponlar
Manyak kerpeten deseydin isteyen oynardı. Senlik birşey olmaz kiLyon karılar 6.5 üst oyna diyecektim sana 7.30 oranı vardi maç başı.. dedim gelmez birde zarara sokmayam seni dedim..maç 5 0 mk
Şunu ss alıp yan forumda bi paylaşayım orada bana laf atan woswos u herkes bı görsün tanısın
As iyi değiliz senden dağıtım bekliyoruzSelamlar Günaydınlar Arkadaşlar Nasılsınız
Bakalım ramo nun parası şanslı gelecekmi 2 maç oynadim gelirse 106 sende.. ilk maç itrail u19 6.5 ustAs iyi değiliz senden dağıtım bekliyoruz
Bakalım ramo nun parası şanslı gelecekmi 2 maç oynadim gelirse 106 sende.. ilk maç itrail u19 6.5 ust
KBakalım ramo nun parası şanslı gelecekmi 2 maç oynadim gelirse 106 sende.. ilk maç itrail u19 6.5 ust
israil de 18 yaş ile 40 yaş arası bütün karıları kızları sikeyimÇok zor atamaz bu İsrail
K
40la sınırlama sen yineisrail de 18 yaş ile 40 yaş arası bütün karıları kızları sikeyim
40 yas üstünü sana devredecem40la sınırlama sen yine