- 30 Nis 2021
- 6,096
- 3,776
WonnnnnnnVakitle söylesene ya basardık bende aptal gibi gittim bunu oynadım 12 oran varken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
WonnnnnnnVakitle söylesene ya basardık bende aptal gibi gittim bunu oynadım 12 oran varken
Acayip sıkı takipteyimGelirse 1 kişi 100 @EYDOLU 300
Korner oynadık diye gol yağmuru oldu maçlardaAcayip sıkı takipteyim
Hiçbirinde korner yok dahaGelirse 1 kişi 100 @EYDOLU 300
Tebrikler yapıyorsun bu sporuVakitle söylesene ya basardık bende aptal gibi gittim bunu oynadım 12 oran varken
Bol şanslar dostumGelirse 1 kişi 100 @EYDOLU 300
SaplakeeeGelirse 1 kişi 100 @EYDOLU 300
Öğlen cyber söyle dedin söyledik oynamadınVakitle söylesene ya basardık bende aptal gibi gittim bunu oynadım 12 oran varken
Söyle demedim yok mu oynamadın mı diye sana sordum yine nerenden anladınÖğlen cyber söyle dedin söyledik oynamadın
Kıçımdan anladım heraldeSöyle demedim yok mu oynamadın mı diye sana sordum yine nerenden anladın
Lyon karılar 6.5 üst oyna diyecektim sana 7.30 oranı vardi maç başı.. dedim gelmez birde zarara sokmayam seni dedim..maç 5 0 mkKorner oynadık diye gol yağmuru oldu maçlarda
Ah be abi niye demedin ya atardım ufak bişeylerLyon karılar 6.5 üst oyna diyecektim sana 7.30 oranı vardi maç başı.. dedim gelmez birde zarara sokmayam seni dedim..maç 5 0 mk
Senin şansına denedim gelirse 500 seninLyon karılar 6.5 üst oyna diyecektim sana 7.30 oranı vardi maç başı.. dedim gelmez birde zarara sokmayam seni dedim..maç 5 0 mk
Bol şans ins gelir ..valla söyleyecektim gelmezse vicdan azabından ölürüm diye demedimSenin şansına denedim gelirse 500 senin
Bol şanslar dostumSenin şansına denedim gelirse 500 senin
Ah be abi ya yeminle mantıklı maçmış tühBol şans ins gelir ..valla söyleyecektim gelmezse vicdan azabından ölürüm diye demedim