Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ev sesimi duydu dep kaçırma sakınBirisi 3 atsın
Yok yok yeterli bu maçta tüm şansınızı kullandık zorlamaBi adım daha yapıp ödülleri çarpı 2 yapalım mı yani mandoş dembo 200er eydolu 400
Yoksa çekip atayım mı direkt ödülleri ne diyosunuz
Canımı al paramı alma mandoşYok yok yeterli bu maçta tüm şansınızı kullandık zorlama
Sen bilirsin dostBi adım daha yapıp ödülleri çarpı 2 yapalım mı yani mandoş dembo 200er eydolu 400
Hehe latifeci seni. Paramizda paylaştık yahu seninleCanımı al paramı alma mandoş
Fikir belirtin senin ve ali abinin fikrini bekliyorumSen bilirsin dost
Kaybedersen ben kaybetmiş kadar üzülürüm...yine de karar senin para seninBi adım daha yapıp ödülleri çarpı 2 yapalım mı yani mandoş dembo 200er eydolu 400
Dostum kasa gireceksen biz 100 kayıp ederiz sen binlerce liraFikir belirtin senin ve ali abinin fikrini bekliyorum
Lennn çek yeterli desenize manyakovicKaybedersen ben kaybetmiş kadar üzülürüm...yine de karar senin para senin
Abi sizin hakkınız oyna veya oynama deyin ona göre hareket etcemKaybedersen ben kaybetmiş kadar üzülürüm...yine de karar senin para senin
Para onun ben karışmamLennn çek yeterli desenize manyakovic