- 5 Eki 2023
- 4,754
- 2,074
Betco ya Kızınca daha etkili oynuyorumİyi bozmussun mandos destegi helal olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Betco ya Kızınca daha etkili oynuyorumİyi bozmussun mandos destegi helal olsun
Yedi ceddinizi sulalenizi sikim ..ananızı bacinizi gozlerinizin önünde sikim kahpe dölleri vites kolu sokayım sizin ananıza bacınıza oruspu çocuklarıSociedad u19 bendica u 19 picler sizi doguranin ammina jop sokayım kahpe evlatları bacilarinizi siiim ayaklarınız kırılsın bir daha ayağa kalkamayasiniz
Tebrikler kerpoooo Küfürün alasını ediyorsun vites kolu sokmak da nedir yahuYedi ceddinizi sulalenizi sikim ..ananızı bacinizi gozlerinizin önünde sikim kahpe dölleri vites kolu sokayım sizin ananıza bacınıza oruspu çocukları![]()
Hemen bı 53 teselli ödülü atıp sinirlerini alalım kerpooooYedi ceddinizi sulalenizi sikim ..ananızı bacinizi gozlerinizin önünde sikim kahpe dölleri vites kolu sokayım sizin ananıza bacınıza oruspu çocukları![]()
53 değil 500 atsan yine boşHemen bı 53 teselli ödülü atıp sinirlerini alalım kerpoooo![]()
Sonra sıra bende çabuk katla gelHemen bı 53 teselli ödülü atıp sinirlerini alalım kerpoooo![]()
Geçmiş olsun futbol pişmanlıktır53 değil 500 atsan yine boşanası sıkışık o.cocuklari koskoca ikinci yarı 1 gol atamadılar anasının ammini siktiklerim...iy dan 3 tane attilar ikinci yarı 1 tane atamadi bacısını siktiklerim
Aynen senin için 53 çerez parası. 1 gol gelse belki 5k kazanacaktin53 değil 500 atsan yine boşanası sıkışık o.cocuklari koskoca ikinci yarı 1 gol atamadılar anasının ammini siktiklerim...iy dan 3 tane attilar ikinci yarı 1 tane atamadi bacısını siktiklerim
Yok be o kadar da değil.. 3 maç yazmıştım 4.15 oran 1.81 oran bir de oruspu cocuklarini yazmıştım 3.5 üst 2.23 oran 1900 alacaktım mk .. 5.5 üst geldi 6.5 üst geldi bu anası sikisikler 1 golden yatırdı 3.5 üst gelmedi mkAynen senin için 53 çerez parası. 1 gol gelse belki 5k kazanacaktin
Şansa bak en düşük oran gelmemiş sana boşuna 7+ ci Kerpeten demiyoruzYok be o kadar da değil.. 3 maç yazmıştım 4.15 oran 1.81 oran bir de oruspu cocuklarini yazmıştım 3.5 üst 2.23 oran 1900 alacaktım mk .. 5.5 üst geldi 6.5 üst geldi bu anası sikisikler 1 golden yatırdı 3.5 üst gelmedi mk
Fix atıldı tskklrPuc betco 200 kazancimi silip beni kızdırirsaniz bende sizi fazlasıyla böyle mikerim