BORİS MONACOLU Forum Yöneticisi TC Onaylı Üye 19 Kas 2020 9,940 2,841 12 Haz 2021 #1 UEFA, Danimarka Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı UEFA, Danimarka - Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı. UEFA, Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. - Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. maçının ertelendiğini açıkladı. Danimarkalı oyuncu Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. mücadelede bir anda yere yığıldı. Uzun süre kalp masajı yapılan oyuncu sedye ile soyunma odasına götürüldü.
UEFA, Danimarka Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı UEFA, Danimarka - Finlandiya maçının ertelendiğini açıkladı. UEFA, Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. - Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. maçının ertelendiğini açıkladı. Danimarkalı oyuncu Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. mücadelede bir anda yere yığıldı. Uzun süre kalp masajı yapılan oyuncu sedye ile soyunma odasına götürüldü.
BORİS MONACOLU Forum Yöneticisi TC Onaylı Üye 19 Kas 2020 9,940 2,841 12 Haz 2021 Konbuyu başlatan #4 çok şükür görüyorsun demi insnaın içi nasıl çız ediyor dil renk ırk fark etmez önemli olan insanlık
Fergison BonusSchool Üye 15 Ara 2020 155 32 12 Haz 2021 #5 ★ ★★ ???İ?★★ ★' Alıntı: çok şükür görüyorsun demi insnaın içi nasıl çız ediyor dil renk ırk fark etmez önemli olan insanlık Genişletmek için tıkla ... Dondum kaldım ya ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor
★ ★★ ???İ?★★ ★' Alıntı: çok şükür görüyorsun demi insnaın içi nasıl çız ediyor dil renk ırk fark etmez önemli olan insanlık Genişletmek için tıkla ... Dondum kaldım ya ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor
BORİS MONACOLU Forum Yöneticisi TC Onaylı Üye 19 Kas 2020 9,940 2,841 12 Haz 2021 Konbuyu başlatan #6 Fergison' Alıntı: Dondum kaldım ya ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor Genişletmek için tıkla ... öyle kardeşim insan şok oluyor işte hayat böyle bir şey geçmiş olsun allah sevenlerine bagışladı
Fergison' Alıntı: Dondum kaldım ya ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor Genişletmek için tıkla ... öyle kardeşim insan şok oluyor işte hayat böyle bir şey geçmiş olsun allah sevenlerine bagışladı
Fergison BonusSchool Üye 15 Ara 2020 155 32 12 Haz 2021 #7 ★ ★★ ???İ?★★ ★' Alıntı: öyle kardeşim insan şok oluyor işte hayat böyle bir şey geçmiş olsun allah sevenlerine bagışladı Genişletmek için tıkla ... Durumu stabilmis açıklama geldi
★ ★★ ???İ?★★ ★' Alıntı: öyle kardeşim insan şok oluyor işte hayat böyle bir şey geçmiş olsun allah sevenlerine bagışladı Genişletmek için tıkla ... Durumu stabilmis açıklama geldi
trefector12 BonusSchool Üye 12 Haz 2021 844 460 12 Haz 2021 #8 valla kotu oldum daha yeni kendime geliyorum cız etti icim