- 18 May 2021
- 22,349
- 3,562
- Konbuyu başlatan
-
- #2,381
Basssss dağıtım yakışırKazandra speen etkinliğinden 250 yi çektik...
AsSelamlar İyi günler Arkadaşlar nasılsınız
Manyakovic başka yere atsaydin kayıp bonusu vs alırdınHaydi olm son 2 dakika saplayin 1 gol gelsin hemen
Eydolu bayram da bitti senden harçlık alamadık looAleyküm selam iyi diyelim iyi olur inşallah sayın yöneticim
67 den beri gol olmamış geçmiş olsun kerpoHaydi olm son 2 dakika saplayin 1 gol gelsin hemen
Enteresan 25-30 dakika gol çıkmamışHaydi olm son 2 dakika saplayin 1 gol gelsin hemen
Hepsi son işlem Bonustur sizi yormak istemiyoruz efendimçok etkinlik açtık bugün katılımlar hiç yok enterasan
Yapalım kirveeee rolling ci başı ben olayımrolling yapalım mı arkadaşlar
Kirvemi o kimYapalım kirveeee rolling ci başı ben olayım
Yan komşuda bı Serkan var dilimize doladı kirveyi. Takılıyorum adminKirvemi o kim
Admin Rolü kim yapacak en son sıra bendeydirolling yapalım mı arkadaşlar
size rolling yaıtırmıcagız biz sizi böyle şeyler için yormayalım mandoş bey sizler özel dagıtımların adamısınızAdmin Rolü kim yapacak en son sıra bendeydi
Kimse Yok sen ahçı başı bende yamagin mı olacağımsize rolling yaıtırmıcagız biz sizi böyle şeyler için yormayalım mandoş bey sizler özel dagıtımların adamısınız
Sen yapsize rolling yaıtırmıcagız biz sizi böyle şeyler için yormayalım mandoş bey sizler özel dagıtımların adamısınız
Aleyküm selamSelamün aleyküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?