Hangi partiliydiSon durum şu eski belediye başkanı gider ayak zikti bizi maaşlarımizi vermedi perişan etti bizi kahpenin evladı...maaş günü gelmeyen adamların maaşını yatırdı. Bize baş verdi avradini kızını ziktigimin adamı..
Son durum şu eski belediye başkanı gider ayak zikti bizi maaşlarımizi vermedi perişan etti bizi kahpenin evladı...maaş günü gelmeyen adamların maaşını yatırdı. Bize baş verdi avradini kızını ziktigimin adamı..
Partisini zikim adam olamadıktan sonra insan olamadıktan sonra neye yarar partiHangi partiliydi
MK adamı sanki cebinden ödüyor. Millet Bayram alışverişi vs yapacak belediye dediğin çalışanı düşünür erken bile öderPartisini zikim adam olamadıktan sonra insan olamadıktan sonra neye yarar parti
Öyle ama nerde öyle düşünen kendilerini düşünürler ancak ..en iyisinin mkMK adamı sanki cebinden ödüyor. Millet Bayram alışverişi vs yapacak belediye dediğin çalışanı düşünür erken bile öder
En basit Emin ol AKP büyükşehirleri alsaydı. Emekli memur vs maaşlarını erken öderdi. Kaybedince akılları sıra milleti cezalandırıyorlarÖyle ama nerde öyle düşünen kendilerini düşünürler ancak ..en iyisinin mk
selamlar cümleten herkese nasılsınız arkadaşlar
As İyi Bizim sponsorluk yalan olduselamlar cümleten herkese nasılsınız arkadaşlar
Öyle ama nerde öyle düşünen kendilerini düşünürler ancak ..en iyisinin mk
As. Benim sponsorluk ödülü @EYDOLU ya atarmisiniz. İster rol yapsın ister kendisi harcasinselamlar cümleten herkese nasılsınız arkadaşlar
Aleyküm Selamselamlar cümleten herkese nasılsınız arkadaşlar
Zaten vermek zorunda. Ayın yarısını 5 gün geçerse zaten 15 inde maaş alan birinin maaşını bayramdan önce vermek zorunda. Bu ülkede kanun yok diyoruz. Oysaki kanun bilmiyoruz. Ha kanun zaten akp diyebilirsiniz ama haklı olduğunuz bir konuda uluslararası hukuk mahkemesine taşıyın adamı duman ederler. En basit örnek maaş bordrosuna bakan var mı, ne kadar taban maaşı, hangi ay vergiden ne kesilmiş hiç bakan yok. Orada rakamın sonuna kuruş ekliyorlar ve halkımız kuruşuna kadar veriyor diyor. Senin orada 5 TL ni kezse farkında olmazsın ama ülkede maaş alandan kesilse dünya bi para yapar. Farkında olsan bile aman 5 lira için kim ugrasacak dersin. Uğraşsan duman edersin farkında degilsinEn basit Emin ol AKP büyükşehirleri alsaydı. Emekli memur vs maaşlarını erken öderdi. Kaybedince akılları sıra milleti cezalandırıyorlar
Bana atmasın sana atsin rol yapin misafir var müsait değilimAs. Benim sponsorluk ödülü @EYDOLU ya atarmisiniz. İster rol yapsın ister kendisi harcasin
Yestelegrami sildin mi
dostum burda yalan diye bir kavram yokturAs İyi Bizim sponsorluk yalan oldu
kullanmiyorum pek
A.selamselamlar cümleten herkese nasılsınız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?