- 22 Kas 2020
- 548
- 94
istersen bekle ben yatirim haber verim sanaSite guvenilir dimi arkadaşlar 100 tl yaptim 100 tl yatirim yapicam sorun olmaz dimi yatırımlar parayi
gülmem ben kendimi feda ediyorum anlamında yatırım yaptım şimdiKral ilk defa duydum siteyi neden guluyorsun
Bende çevrimi tamamladim sağlam mı degilmi bilmiyorum haber bekliyorum ammo senden sağlam sa haber vergülmem ben kendimi feda ediyorum anlamında yatırım yaptım şimdisitenin lisansıda var saglam siteye benziyor umarım yanılmayız
lisansı var saglamdır lakin çekim haveledir bilginiz olsun oda sabah 9 da çekim verebiliyorsun gece çekimi yokBende çevrimi tamamladim sağlam mı degilmi bilmiyorum haber bekliyorum ammo senden sağlam sa haber ver
Sen çekersen ayiktir beni ammo ??? tırsıyorum ben ??lisansı var saglamdır lakin çekim haveledir bilginiz olsun oda sabah 9 da çekim verebiliyorsun gece çekimi yok
Yatırım yaptın mıIstediğimiz gibi cekim veriliyormuş sordum
sence seni dolandıracak site sana ip çakışması dermi ??Aynı IP, Aynı Aile veya daha önce promosyondan yararlanan hesaplar ile bağlantılı kullanıcılar, bu promosyondan yararlanamamaktadır. Çoklu IP ve/veya çoklu hesap olmasından kaynaklı maalesef ki bonus hakkınız mevcut değildir. Yatırım yaparak oyunlara katılabilir, yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz.
Uye olmayan ben oldum coklu ip dediler bonusu bile vermediler bunlar cekim felan odemez paraniza yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?