- 30 Nis 2021
- 5,982
- 3,765
Saplatsaplimmi
Ben alt ta kalmayı sevmiyim üst daha iyiAbi alt aldığın hiç oluyor mu yoksa sistem kabul etmiyor mu
oynamasa olmuyor dayanamıyor saplamak hiçmi adamın 1 saniye aklından çıkmazİlk adım khovd western khad maci 4.5 üst
Saplamak benim işimoynamasa olmuyor dayanamıyor saplamak hiçmi adamın 1 saniye aklından çıkmaz
oynamasa olmuyor dayanamıyor saplamak hiçmi adamın 1 saniye aklından çıkmaz
Ulen ben borç yapıyorum siteye ekliyorlar kazanırsam borç tan düşüyorlar..kazanamazsam maaş ta adamlara borcumu veriyorumsorsan para yok mandalina 2 buda 10 saniyede bi siteye para atio
Iy 0 0 bitse bile bunlardan hersey beklenirMaç 0-0 bana senin umudundan lazım @EYDOLU
Sen kazanırsın dost eline kimse su dokemezNamık Kemal V.s Ali abi
Kim kazanır?
Betcool a ne oldu mk bulamıyorum siteyiNamık Kemal V.s Ali abi
Kim kazanır?
Senin çekimden sonra daha fazla dayanamayıp kepenk kapadilar abiBetcool a ne oldu mk bulamıyorum siteyi
Ula altı üstü 27 k çekmiştim mk onu da 3 parçada odedilerSenin çekimden sonra daha fazla dayanamayıp kepenk kapadilar abi
Peynir olarak çökelek Alone dark tam bir götelekSen kazanırsın dost eline kimse su dokemez
Ağla MK kaşarıPeynir olarak çökelek Alone dark tam bir götelek
Adres ver klavye delikanlısıAğla MK kaşarı
Ulen ben borç yapıyorum siteye ekliyorlar kazanırsam borç tan düşüyorlar..kazanamazsam maaş ta adamlara borcumu veriyorum
Hatay/defneAdres ver klavye delikanlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?