- 18 May 2021
- 23,268
- 3,574
- Konbuyu başlatan
-
- #5,081
50 100 desen söylediğine bende belki inanırdım...@EYDOLU 4 bin TL ödülüm gelmiştir teşekürler
Batmisiz ammo yoksa kupon rol cevirirdik burada sesimiz cikarsibende diyorum @EYDOLU sesi neden çıkmıyor
sende battıysan vay halimize emmoBatmisiz ammo yoksa kupon rol cevirirdik burada sesimiz cikarsi
Batan geminin mallarimiBatmisiz ammo yoksa kupon rol cevirirdik burada sesimiz cikarsi
Mesleği birakacam boyacı olacam ammo Nihat in yanında çırak olarak ise baslayacamsende battıysan vay halimize emmo
onla iskeleye çıkılmaz stadda zannediyor kendiniMesleği birakacam boyacı olacam ammo Nihat in yanında çırak olarak ise baslayacam
Şuraya bak 7 günlük 2 kişi 20 k el emeği istedi .o da arkadaş beraber çalışıyoruz...onla iskeleye çıkılmaz stadda zannediyor kendini
Aranızdaki İlişki Boyutunuzu Bilemedigimiz için şahsi ilişlikler forum sayfamızı baglamaz@EYDOLU okudunu biliyorum kafana göre no problem insani sinir hastasi ediyorsunuz sacma sapan tavırlarla
@BONUSSCHOOL banlarsiniz hadi iyi forumlarım
ne varla hayırdır
ne oldu la ramoo @Wolverine999Aranızdaki İlişki Boyutunuzu Bilemedigimiz için şahsi ilişlikler forum sayfamızı baglamazkişilerin kendi aralarındaki ilişkilere karışmıyoruz
ne oldu la ramoo @Wolverine999Aranızdaki İlişki Boyutunuzu Bilemedigimiz için şahsi ilişlikler forum sayfamızı baglamazkişilerin kendi aralarındaki ilişkilere karışmıyoruz
No problem çözdükne oldu la ramoo @Wolverine999
çözdügünüze sevindimNo problem çözdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?