Dağıtım dan gelen ödülleri sponsora yatırma şartı koyarsanız olur biterReferans Taraması Programı Başlatacagız Yakın Bir Zamanda Refranslı Üyelerimize Desteklerimizi Başlıcak Aramızda Bir Çok Arkadaşlara Sponsorlara Yatırım Yapmıyor Neden AcabaFarklı Bir Planlama Ve Etkinlik Tarzı Gelecek Yakında
bazı şeyleri söylemenin anlamı yok benceDağıtım dan gelen ödülleri sponsora yatırma şartı koyarsanız olur biter
Söyle ne olacak ki açık ve şeffaf olalımbazı şeyleri söylemenin anlamı yok bencekendilginden olmalı sonra yarın vay efendim böyle oldu şöyle oldu demesin kimse
hayat bu her an hersey olabilirSöyle ne olacak ki açık ve şeffaf olalım
Attın mı@MANDALİNA al su 53 tl yi bugun eve erken git
Orbibet ekleme oldu mu çevirelimhayat bu her an hersey olabilir
Mesela yaniAttın mı
Mesela yani
firmayaya iletik firma of şuan için aktif olunca döneceklerdir konuda bilgilendirme yapacagız arkadaşlarOrbibet ekleme oldu mu çevirelim
Teşekkürlerfirmayaya iletik firma of şuan için aktif olunca döneceklerdir konuda bilgilendirme yapacagız arkadaşlar
Bilader uyusuna delimisin @Aimar bu ne ayakTeşekkürler
Puc takım a -6.5 dedim 370 TL gitti mk 15 farktan maçı verdiBilader uyusuna delimisin @Aimar bu ne ayak
Geçmiş olsun cok üzüldümPuc takım a -6.5 dedim 370 TL gitti mk 15 farktan maçı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?