- 19 Eki 2023
- 2,319
- 1,224
Tek sen ödül alman olmaz di diğerleri de arkadasimiz onlar da kazansın diye oynadıkOZel rol dedin parayi puc ettin bana borcun felan yok ne borcu bol şanslar hadi ben kacar
Farkindayim Sağlık olsun ondan bisi demedim zaten macta 3 direk var ama belki digeri gelirTek sen ödül alman olmaz di diğerleri de arkadasimiz onlar da kazansın diye oynadık
O ibneler de 15 dakika da 3 attı durdular mkFarkindayim Sağlık olsun ondan bisi demedim zaten macta 3 direk var ama belki digeri gelir
Kerpoooo Kupon gelirse woswos 150 dedin. Bizi bosverip Devam etmeyip ona atsaydin.Tek sen ödül alman olmaz di diğerleri de arkadasimiz onlar da kazansın diye oynadık
Ya baktım maçlar gollü gelir dedim belkiKerpoooo Kupon gelirse woswos 150 dedin. Bizi bosverip Devam etmeyip ona atsaydin.
Benfica bayanlar dk 32 7.5 gol ustu 1.82 tuhaf degilmi bide daha 1/0 macO ibneler de 15 dakika da 3 attı durdular mk
Bende oynarken her oynadığım kesin tutacakmis gibi geliyorYa baktım maçlar gollü gelir dedim belki
Kupa maciymis bunlar mkBenfica bayanlar dk 32 7.5 gol ustu 1.82 tuhaf degilmi bide daha 1/0 mac
Su kirmizi guzel oldu 6 kesin 7 mandalina giderse gelirAha 4 oldu dep kırmızı uedi
5 kalan 2Su kirmizi guzel oldu 6 kesin 7 mandalina giderse gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?