Ayıp ayıp kankine neden böyle davraniyorsunTmm kardeş bir daha muhattab olma güzellik yapanlarla takıl kaybol şimdi işine bak mutlaka elime düşersin ben ozman yapacağımı sana biliyorum bana buraya bir ton şey yazdırma zaraarli çıkarsın bilgin olsun son kez uyarayım senide kalbini kiracam
Aimar Ben kazanınca birazcık koklatiyorum sanaBirader Pirana gibisin atsakta atmasakta huzur vermiyorsun siktircen gotunu en son boş boş yazıyorsun beni dellendiriyorsun *** lalesi biz teke kalınca kupon atmiyormuyuz at kafası yaracam seni bu Sülo harbi haklıymış *** tam cakalsin siktim seni bundan sonra
Acımam saplarim mandikSabah sabah formundasin
Ne kankisi benlemi bot bagladi ***Ayıp ayıp kankine neden böyle davraniyorsun
Ne bileyim son zamanlarda sen woswos Sülo İyi anlaşıyor dunuzNe kankisi benlemi bot bagladi ***
Fix otturxen sanırım mandoş ,Aimar Ben kazanınca birazcık koklatiyorum sana
Allah arkadaşına uzun ömürler versin kankaNeyse Arkadaşa bı 200 yazayimda krizimi gidereyim
Allah arkadaşına uzun ömürler versin kanka
Borç arıyoruz ile sen öttürFix otturxen sanırım mandoş ,
Manyak telefon Ulen yazacağına ile yazıyorBorç arıyoruz ile sen öttür
Aimar Ben kazanınca birazcık koklatiyorum sana
Birader Pirana gibisin atsakta atmasakta huzur vermiyorsun siktircen gotunu en son boş boş yazıyorsun beni dellendiriyorsun *** lalesi biz teke kalınca kupon atmiyormuyuz at kafası yaracam seni bu Sülo harbi haklıymış *** tam cakalsin siktim seni bundan sonra
Allah arkadaşına uzun ömürler versin kanka
Sana bundan sonra ölsen su bile yok benle işin olmasın daha haydi huzur vereni siksin ramocuk yapcam seni
Geçen 3 K para çektin hangi ara battinFix te boş hiç ödül atanda yok
La meto kudurukmusun senFix te boş hiç ödül atanda yok
Mandalina soyurlurmu tadına doyulurmuBorç arıyoruz ile sen öttür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?