- 30 Nis 2021
- 6,096
- 3,776
Wonnnn tebrikler2.5 alt oynadım gelmiş mi
Son dakika ile yatmissin2.5 alt oynadım gelmiş mi
Ozcamdibisporun kalecisi tanıdık2.5 alt oynadım gelmiş mi
Boşa takımın ismini camdibi yapmamışlar gelen giden çam dibine yatırıp qikmis takımıOzcamdibisporun kalecisi tanıdıkenerciii
Elveda nerede kaldı12 oran maç var 6.5 üst maci isteyen olursa dm ye gelsin fiyati 250 tl .. para peşin maç sonu ödemeli vermiyoruz
Tebrikler fix salındı2.5 alt oynadım gelmiş mi
12 oran maç var 6.5 üst maci isteyen olursa dm ye gelsin fiyati 250 tl .. para peşin maç sonu ödemeli vermiyoruz
Borcunmu var kardeş53 attim 200 daha bulursam atacam fiksine bakarsın
Bu parayı cekiyorsun bize koklatmiyorsun hadi bakalım53 attim 200 daha bulursam atacam fiksine bakarsın
Bu parayı cekiyorsun bize koklatmiyorsun hadi bakalım
Borcunmu var kardeş
Rambo çok boş yapıyorsun sanki sen bize hergun kupon atıyorsun geç bu ayakları para yolla haydisiz bana kupon bile atmiyorsunuz al takiple diye ben sana attim zaten ödül tg dende yazdım yazdini yeni gördüm
Tmm kardeş bir daha muhattab olma güzellik yapanlarla takıl kaybol şimdi işine bak mutlaka elime düşersin ben ozman yapacağımı sana biliyorum bana buraya bir ton şey yazdırma zaraarli çıkarsın bilgin olsun son kez uyarayım senide kalbini kiracamNe borcu güzellik yapana güzellik yapıyorum sagolsun kupon atiyor arafa takiple diye gelirse ödül var diye
Birader Pirana gibisin atsakta atmasakta huzur vermiyorsun siktircen gotunu en son boş boş yazıyorsun beni dellendiriyorsun *** lalesi biz teke kalınca kupon atmiyormuyuz at kafası yaracam seni bu Sülo harbi haklıymış *** tam cakalsin siktim seni bundan sonrasiz bana kupon bile atmiyorsunuz al takiple diye ben sana attim zaten ödül tg dende yazdım yazdini yeni gördüm
Sana bundan sonra ölsen su bile yok benle işin olmasın daha haydi huzur vereni siksin ramocuk yapcam seniNe borcu güzellik yapana güzellik yapıyorum sagolsun kupon atiyor arafa takiple diye gelirse ödül var diye
Sabah sabah formundasinSana bundan sonra ölsen su bile yok benle işin olmasın daha haydi huzur vereni siksin ramocuk yapcam seni
Sana bundan sonra ölsen su bile yok benle işin olmasın daha haydi huzur vereni siksin ramocuk yapcam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?