Manyak adam karış diyor. Onun için en iyi dileğin çek demen olmalı buradan kaybederse koyarPara onun ben karışmam
Yeter dostAbi sizin hakkınız oyna veya oynama deyin ona göre hareket etcem
Net fikir istiyorum @Dembele3538
Benim ödülü oyna .digerleride kabul ederse onların odulunude oyna..yani 400 bas gelirse gelir gelmezse Çek paranı koy cebine ödül de atmaAbi sizin hakkınız oyna veya oynama deyin ona göre hareket etcem
Net fikir istiyorum @Dembele3538
@wustelerk Çek paranı mandos la dembele Çek dedi ..2 ye 1 oy ile çekim talebi olusturYeter dost
Profil fotonu değiş artık zengin birşeyler koyAli abinin oyuna gerek kalmadı 2 kişi çek dedi
Ali abinde tam mezarlık kumarcisi hala devam diyorAli abinin oyuna gerek kalmadı 2 kişi çek dedi
Maşallah işte bu siteler kazanmasin. 5k ti koy köşeye kalanla ufak ufak takılYatsın halledeyim
Mandoş dayı 3 günde 176 k çektim zaten totalde 5 önemli değilMaşallah işte bu siteler kazanmasin. 5k ti koy köşeye kalanla ufak ufak takıl
Yanlışlıkla bana 1000 atsan süper olur beYatsın halledeyim
Bu sitede kayıp bonusu çok az oynama bunlardanYatsın halledeyim
Wow wow banada o kadar lazım nasıl çekeceğim mkMandoş dayı 3 günde 176 k çektim zaten totalde 5 önemli değil
Bu mal da sana 50 şer totonu silme parası atıyormuş da haberi yokMandoş dayı 3 günde 176 k çektim zaten totalde 5 önemli değil
Nasıl çekeceğini biliyorum da nasıl çekemeyeceğini biliyorumWow wow banada o kadar lazım nasıl çekeceğim mk
00:00 dan sonra derler kesinBismillahirrahmanirraahim
00.00 oldu ya betco da değişim saati yeniden talep ver diyecekBismillahirrahmanirraahim
00.05ten sonra diyo00:00 dan sonra derler kesin
Cümle düşük oldu len birisini bilmiyorum demeliydinNasıl çekeceğini biliyorum da nasıl çekemeyeceğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?