- 30 Nis 2021
- 6,096
- 3,776
Speen e girdi 225 verdi oyun ..min max 250 çekimdi zaten..slavia sofia 1.5 üst olursa kasa 252 olacak ..250 cekecem beleşten.. sonra onu yatiracam yüzde 50 freebet alacam
Deseydin sana bi voleybol verirdim saatlerce gol beklemezdinSpeen e girdi 225 verdi oyun ..min max 250 çekimdi zaten..slavia sofia 1.5 üst olursa kasa 252 olacak ..250 cekecem beleşten.. sonra onu yatiracam yüzde 50 freebet alacam
Oooooo 1000 TL paramı Geri kurtardım teşekkürler jokerbet çekim 2 dakikada ödendiSpeen e girdi 225 verdi oyun ..min max 250 çekimdi zaten..slavia sofia 1.5 üst olursa kasa 252 olacak ..250 cekecem beleşten.. sonra onu yatiracam yüzde 50 freebet alacam
Dep 10 kişi atmaları lazımO.cocuklari atın 1 gol lan
Bi sen bi de burda deli tarafından ssikilmiş bir dayı var her yer ikinizinBizamanlar buralar hep bizimdi
Cümleten hayirli geceler arkadaslar nasılsınız nasil gidiyor bu aralar pek aktif olamıyoruz ofiste sorun yaşadık pc lerde yeni cihazları ayarlamaya calışmak avrupada birden kolay olmuyor dilde olmayinca çok sıkıntı
Sponsorluk Derken Firmamı Yoksa Rolling Mihayırlı geceler artik bir sponsorluk bekliyorum
Para istiyor yaniSponsorluk Derken Firmamı Yoksa Rolling Mi
Sponsorluk Derken Firmamı Yoksa Rolling Mi
Sponsorluk Derken Firmamı Yoksa Rolling Mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?